Фізична охорона
БІЛЬШЕ 500 ОБ'ЄКТІВ ОХОРОНЯЮТЬ НАШІ СПІВРОБІТНИКИ В РЕЖИМІ 24/7/365.

Професійна установка сигналізації в квартирі

Захистити квартиру від проникнення шахраїв можна різними способами, але найбільш ефективним є встановлення сигналізації. Дана система своєчасно зреагує на злом і повідомить про це власнику, а також охоронним службам. Але для того, щоб все її елементи працювали в правильному режимі, слід правильно її встановити. І довіряти цей процес краще фахівцям.

Особливості сигналізації для квартири
Встановлена в житлове приміщення охоронна сигналізація - це найбільш ефективний варіант збереження свого майна. Вона моментально реагує на злом вікон або дверей, повідомляє власнику квартири про протиправні дії і оповіщає співробітників охорони. Дана система практично непомітна для стороннього людини. Будь-яке відкривання вікон і дверей без попереднього зняття з охорони об'єкта, або ж переміщення всередині нього, звук розбитого скла моментально фіксуються датчиками, які активують сигналізацію, включають звукове сповіщення і передають інформацію на пульт чергового і мобільний пристрій господаря.

Яке обладнання використовується для установки, і як воно діє
Основним елементом охоронної сигналізації є приймально-контрольний пульт (ПКП). Саме з його допомогою забезпечується управління системою, і до нього відбувається підключення решти устаткування. У разі спрацювання охоронної сигналізації він приймає сигнал, аналізує і передає його. Також в його функції входить централізована настройка. При необхідності охоронна сигналізація може бути об'єднана з іншими охоронними системами (СКУД, відеоспостереження, «розумний дім» та ін.).

Невід'ємною частиною охоронної сигналізації квартири є датчики. Їх завдання - розпізнавання небезпечних явищ і спрацьовування у разі загрози. В цьому випадку запускаються світлові або звукові елементи, і подається сигнал на контрольний пункт. Основними датчиками охоронної системи є:
• геркони (датчики відкривання, ставляться які на двері, вікна або балкон);
• датчики руху;
• детектори порушення цілісності скла;
• ультразвукові датчики;
• вібраційні датчики;
• тривожні кнопки ручного дії.

Робота сигналізації відбувається за рахунок своєчасного розпізнавання протиправних дій датчиками в складі системи. Вони подають сигнал на ПКП, і він включає на об'єкті сигналізацію і передає оповіщення на пульт охорони і на електронний пристрій власника квартири.

Установка сигналізації фахівцями
Наскільки довго і якісно буде працювати система, залежить від професіоналізму фахівців, що встановлюють її. Вся робота здійснюється в кілька етапів:
• виконується прокладка проводів від ПКП до місць монтажу елементів системи;
• здійснюється встановлення та підключення пристроїв;
• відбувається програмування елементів системи;
• відбувається настройка системи;
• виконується перевірка роботи.

Після цього система підключається до пульту охорони і здійснюється перевірка зв'язку з ПКП.

Callback form

Мы работаем: Пн-Пт 9:00 - 18:00

Callback form

Your callback has been sent sucessfully

Вартість охоронних послуг

Неверный ввод
Вы не указали Ваш адрес email, мы не сможет отправить результат предложения
Неверный ввод
Неверный ввод