Працюємо з 2008 року
МИ ДБАЄМО ПРО ВАШУ БЕЗПЕКУ З 2008 РОКУ!
НЕБАГАТО ОХОРОННИХ КОМПАНІЙ МАЮТЬ ТАКИЙ ДОСВІД.

Системи охоронного відеоспостереження

Перш за все, необхідно сказати, що будь-яка система відеоспостереження, незалежно від її виду, призначена виключно для використання обмеженого кола користувачів. Такі системи мають спеціальної абревіатурою CCTV, що дослівно перекладається з англійської мови як - система телевізійного спостереження замкнутого типу. Однак слід уточнити, що відеоспостереження і телевізійне спостереження, поняття дещо різні, і означають не зовсім одне й те саме.

Особливості охоронного відеоспостереження

Для охоронних систем використовують виключно відеоспостереження, оскільки в даному випадку необхідний не тільки моніторинг, але і фіксація деяких кадрів або відеоматеріалів. Система охоронного відеоспостереження являє собою сукупність спеціальних технічних, оптичних і цифрових пристроїв, які виконують перетворення оптичного зображення в спеціальний електричний сигнал, після чого обробляють його, і передають в якості відео на моніторі.

Основним призначенням такої системи є, звичайно ж, здійснення контролю безпеки за різними важливими об'єктами, як приватного, так і адміністративного характеру. Незважаючи на те, що на сьогоднішній день охоронне відеоспостереження є досить поширеним, найчастіше воно зустрічається в місцях великого скупчення людей. Наприклад, в супермаркетах, де необхідно стежити за цілісністю і збереженням товарів. Також, досить часто, подібні системи встановлюються на режимних об'єктах і в державних установах.

Приватні і юридичні особи теж є постійними клієнтами компаній по встановленню та обслуговуванню охоронних систем відеоспостереження, особливо актуальними вони є в банках і великих фінансових організаціях. Оскільки постачальників послуг та обладнання для установки охоронних систем відеоспостереження сьогодні досить багато, існує кілька різновидів цих систем, які відрізняються як якістю сигналу, так і швидкістю його передачі.

Різновиди охоронних систем відеоспостереження

За типом сигналу системи відеоспостереження поділяються на аналогові і цифрові, які зараз прийнято називати IP-технологіями. Кожна з різновидів має свої певні переваги та недоліки, однак варто відзначити, що цифрові системи з кожним роком стають все більш популярними і затребуваними, за рахунок простоти використання і високої якості зображення. Аналогові системи, незважаючи на свою доступність і відносно невисоку вартість, поступово втрачають актуальність, поступаючись місцем сучасному високотехнологічному устаткуванню.

Окремо варто відзначити, що цифровий тип поділяється на провідні та безпровідні охоронні системи відеоспостереження. Крім усього іншого, більшість сучасних моделей пристроїв цифрових систем здатні працювати як з прямим підключенням до глобальної мережі інтернет, передаючи дані на хмарний носій, так і по локальній мережі, передаючи матеріали на головний комп'ютер. Також, цифрові охоронні системи відеоспостереження обов'язково, додатково забезпечуються різними датчиками реагування.

Устаткування для системи охоронного відеоспостереження

Датчики реагування здатні подавати сигнали оповіщення при виявленні будь-якого порушення, відхилення або передбачуваної загрози. Всі необхідні для реагування параметри встановлюються на датчиках попередньо, безпосередньо перед установкою всієї системи, після чого тестуються, і фіксуються в стабільному робочому стані. Найчастіше систему відеоспостереження додатково постачають інфра-червоними індикаторами, датчиками руху і диму.

Це необхідно для того, щоб при виникненні найменшої підозри на небезпеку ці датчики могли миттєво зреагувати, і оповістити спостерігача за головним пультом управління. Завдяки наявності у цифровий системи відеоспостереження безлічі різних датчиків, а також можливості працювати через інтернет з'єднання, здійснювати контроль можна за допомогою віддаленого доступу.

За своїм принципом роботи, будь-яка система відеоспостереження є віддаленою, оскільки камери спостереження розташовуються безпосередньо на об'єктах, а центр управління знаходиться на певній відстані. Однак у випадку з цифровою системою радіус дії сигналу, що передається збільшується від декількох кілометрів до сотень тисяч, так як передача здійснюється через глобальну мережу. Окремо варто відзначити, що спосіб передачі даних цифрової охоронною системою відеоспостереження розділяється на кілька підвидів: 3G інтернет, 4G інтернет і WIFI.

Callback form

Вы еще не отправили заявку а мы уже набираем Ваш номер!

Callback form

Your callback has been sent sucessfully

Вартість охоронних послуг

Неверный ввод
Вы не указали Ваш адрес email, мы не сможет отправить результат предложения
Неверный ввод
Неверный ввод