Пожежна сигналізація
БІЛЬШ НІЖ 1000 ВСТАНОВЛЕНИХ СИСТЕМ ПОЖЕЖНОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ І КВАРТИР.

Супровід і озброєна охорона вантажів

Супровід і озброєна охорона вантажів - послуга, на яку потрібно звернути увагу, якщо вам необхідно транспортувати особливо цінний вантаж або великий обсяг товару, втрата якого може привести до серйозних збитків. Ризик того, що під час перевезення з вантажем може щось статися, існує завжди, і це не можна скидати з рахунків. Практично кожен день в програмах новин ми чуємо про ті чи інші позаштатні ситуації, які призвели до втрати цінного вантажу. Щоб максимально себе від цього захистити, скористайтеся послугою супроводу і збройної охорони вантажів.

Що вона собою являє? По-перше, спочатку аналізується, детально опрацьовується і вибирається найбільш оптимальний маршрут перевезення вантажу. По-друге, підбирається група охоронців, які за необхідності під час транспортування вантажу можуть мати при собі зброю. По-третє, здійснюється підбір додаткового захисного обладнання і пристроїв, засобів зв'язку, а також відповідного для конкретного випадку автотранспорту.

Страхування вантажів при транспортуванні є послугою, яка надається з добровільної згоди власника вантажу. На жаль, жоден ваньажоперевізник не може зі стовідсотковою впевненістю гарантувати, що під час транспортування не виникнуть які-небудь форс-мажорні обставини, які можуть завдати шкоди вантажу або взагалі його знищити. Завжди існує ризик, що під час перевезення вантаж може бути пошкоджений, викрадений, затоплений тощо.

Щоб подібні випадки не привели до серйозних збитків, існує послуга страхування вантажів. Скориставшись нею, ви зможете бути впевненим, що навіть якщо щось з вантажем і станеться, то страхова компанія відшкодує вам збитки. Ця послуга особливо актуальна, якщо вам необхідно транспортувати особливо цінний, дорогий або крихкий вантаж. Страхові компанії надають кілька різних програм, серед яких ви зможете вибрати для себе найбільш оптимальний: застрахувати вантаж від всіх ризиків без винятку або частково. Страхування вантажів - це фінансова стабільність і впевненість у завтрашньому дні.

Callback form

Мы работаем: Пн-Пт 9:00 - 18:00

Callback form

Your callback has been sent sucessfully

Вартість охоронних послуг

Неверный ввод
Вы не указали Ваш адрес email, мы не сможет отправить результат предложения
Неверный ввод
Неверный ввод