Пожежна сигналізація
БІЛЬШ НІЖ 1000 ВСТАНОВЛЕНИХ СИСТЕМ ПОЖЕЖНОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ І КВАРТИР.

Охорона вантажів, що потрібно знати

У пошуках ідеї для заробітку деякі бізнесмени звертаються до практики перевезення вантажів на далекі відстані. Професія далекобійника здається не тільки романтичною, але і високоприбутковою. Однак обидва ці пункти можуть бути поставлені під сумнів, якщо підійти до організації бізнесу абияк. Зокрема, актуальним на всі часи залишається питання охорони вантажу в рейсі.
Перебуваючи в дорозі, водій великовантажного автомобіля піддається набагато більшому ризику, ніж його колега, який працює на транспорті в міських умовах. Звичайно, питання безпеки для останнього також виключати не можна, так як факти крадіжок і нападів мають місце і в межах населеного пункту. Для далекобійника захисні заходи повинні бути посилені в рази, оскільки фактично більшу частину свого робочого часу він проводить на самоті і не може сподіватися на швидке реагування правоохоронців і допомогу оточуючих.

Питання охорони вантажу в рейсі

 

Охоронні фірми

Якщо ви плануєте придбати транспортний засіб і зайнятися перевезеннями на далекі відстані, обов'язково оформіть себе офіційно як підприємця. Це до всього іншого дасть вам можливість співпрацювати і укладати договори з охоронними фірмами. Послуга охорони вантажу з супроводом може бути актуальна не тільки під час перевезення особливо цінних вантажів. Великі партії затребуваних товарів також цікаві злочинному елементу.

Конфіденційність

Чим менша кількість сторонніх людей знає подробиці Вашої діяльності, тим краще. Призначення рейсу, час відбуття і прибуття повинні бути відомі тільки Вам і замовнику. В дорозі слід бути обережними. Навіть розмова з випадковим попутником несе потенційну загрозу. Злочинні схеми різноманітні і є люди, які заробляють, вистежуючи привабливі вантажі і недбалих водіїв і передаючи їх дані злочинцям.

Оснащення транспорту і водія

Сучасні технічні засоби дозволяють підвищити безпеку далеких рейсів. Актуальним стає використання GPS-навігаторів, які дозволяють відстежувати місцезнаходження ТЗ, і камер відеоспостереження. Останні встановлюються за бажанням всередині кабіни, зовні, всередині кузова. Від нападу такі камери не врятують, але можуть послужити способом видобутку доказів у разі розгляду.
Деякі водії беруть з собою в рейс доступні засоби самозахисту. Тут важливо знати і вміти їх використовувати, оскільки є ризик самому нарватися на кримінальне переслідування. Повноцінну роботу озброєної охорони краще довірити фахівцям, наприклад компанії «АКБ».

І на закінчення

Плануючи діяльність з вантажоперевезень, вивчіть можливі маршрути, визначте місця знаходження пунктів огляду, ДАІ. Добре, якщо Ви будете знати найближчі відділення поліції в транзитних містах (хоча б мінімально).
В дорозі будьте обережні. Не залишайте ТЗ без нагляду. Завжди закривайте кузов, кабіну, не залишайте на видних місцях особисті та цінні речі. Паркуючи авто, намагайтеся встати так, щоб доступ до дверей кузова був обмежений будь-якою будовою, забором. Так у зловмисників не вийде дістатися до вантажу в короткі терміни. Не рекомендується залишати на стоянках без охорони тентований транспорт, тому що тент досить легко розкрити.
В дорозі не вживайте алкоголь. Не беріть підозрілих або нетверезих попутників. Благородний порив може в результаті обернутися серйозними неприємностями, особливо якщо у Вашому розпорядженні знаходиться цінний вантаж.
Вдалих Вам поїздок!

Callback form

Вы еще не отправили заявку а мы уже набираем Ваш номер!

Callback form

Your callback has been sent sucessfully

Вартість охоронних послуг

Неверный ввод
Вы не указали Ваш адрес email, мы не сможет отправить результат предложения
Неверный ввод
Неверный ввод