Працюємо з 2008 року
МИ ДБАЄМО ПРО ВАШУ БЕЗПЕКУ З 2008 РОКУ!
НЕБАГАТО ОХОРОННИХ КОМПАНІЙ МАЮТЬ ТАКИЙ ДОСВІД.

Надійна охорона вантажів

Сучасний бізнес практично неможливий без перевезень товарів всередині країни або за її межами. Охорона вантажів - необхідний атрибут успішного ведення бізнесу. І більшість підприємців стикалося з проблемами розкрадання вантажів. А ті, хто не стикався, в будь-якому випадку знають про цю проблему.

Вирішувати це питання можна різними способами: супроводжувати товари самому, наймати приватне охоронне підприємство і т. д. Але є зручний і надійний спосіб уберегти Ваш вантаж від зазіхань третіх осіб. Звертайтеся в компанію Агентство Комплексної Безпеки, яка здійснює охорону вантажів і їх супровід до місця призначення. Одна з послуг, які пропонує наша компанія це якраз охорона і супровід Ваших вантажів. Це удвічі зручно, тому що наша компанія пропонує цілий комплекс сервісів, в, який входить митне оформлення вантажу, його охорона і супровід, існує можливість складування, і в наявності є спеціальне обладнання для цього. Саме тому, що ми можемо надати цілий набір послуг, співпраця з нашою компанією принесе найбільші результати.

Наші фахівці підберуть найбільш швидкий і безпечний маршрут для Ваших товарів, враховуючи їх специфіку. Ми займаємося також перевезенням негабаритних вантажів. Компанія Агентство Комплексної Безпеки може гарантувати, що, звернувшись до нас, Ваш вантаж прийде до місця призначення в цілості й схоронності. До того ж для Вашого спокою у нас є ексклюзивна послуга - ми можемо відслідковувати маршрут перевезення і надавати звіти по відправленнях в електронному вигляді, а також Ви маєте можливість отримувати інформацію про місце знаходження Вашого вантажу в дорозі в будь-який момент часу. Охорона вантажів - один з основних напрямків нашої діяльності, яку ми вже довгий час успішно здійснюємо. Інший напрямок діяльності компанії (фізична охорона, GPS спостереження) дозволяє виконувати завдання по супроводженню вантажів дешевше і ефективніше, ніж компанії, які займаються тільки супроводом вантажів. Всі ці опції можуть зробити Ваш бізнес надійним і дати впевненість, що з Вашою власністю нічого не трапиться!

Callback form

Мы работаем: Пн-Пт 9:00 - 18:00

Callback form

Your callback has been sent sucessfully

Вартість охоронних послуг

Неверный ввод
Вы не указали Ваш адрес email, мы не сможет отправить результат предложения
Неверный ввод
Неверный ввод