Пожежна сигналізація
БІЛЬШ НІЖ 1000 ВСТАНОВЛЕНИХ СИСТЕМ ПОЖЕЖНОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ І КВАРТИР.

Специфіка різних видів охорони

Поглиблення і всебічний розвиток світової кризи призводить до погіршення обстановки зі злочинністю. Щоб зберегти в безпеці своє життя, здоров'я, майно і бізнес, необхідно вчасно задуматися про охорону. Краще зробити - це раніше, ніж пізніше.

Розділяється кілька видів охорони, в залежності від специфіки діяльності.

Так, супровід вантажів має на увазі силовий захист транспорту на всьому його шляху проходження. При цьому співробітники можуть слідувати з вогнепальною зброєю або без зброї, в залежності від умов і поставленого завдання. Штатна зброя може являти собою службові пістолети або дозволені законом гладкоствольні рушниці. У доповненні до вогнепальної зброї охорона супроводу може мати при собі спеціальні засоби не летальної дії. Газові балончики, гумові кийки, наручники. При необхідності, співробітники можуть перебувати в спеціальних засобах захисту, наприклад в бронежилетах.

Такий вид послуг, як охорона магазину, має на увазі, як постійну присутність в торговому приміщенні одягнених в уніформу і оснащених спеціальними засобами представників безпеки, так і чергування фахівців у систем зовнішнього та внутрішнього відео спостереження. Можливе використання і обслуговування інших електронних систем безпеки.

Такий вид роботи з охорони магазину, як правило, проводиться співробітниками, одягненими у форму, так і в звичайні костюми, які можуть зовні не відрізнятися від службовців або відвідувачів. Вони патрулюють територію або несуть чергування, не привертаючи до себе зайвої уваги. Для координації їх роботи застосовується радіозв'язок. Наявність при собі вогнепальної зброї або спецзасобів, як правило, не вітається. Обов'язки чергових тут носять, швидше характер допомоги відвідувачам і службовцям, щоб уникнути будь-яких непорозумінь.

Охорона об'єкта, можливо, найбільш затребуваний вид охоронної роботи. Співробітники можуть забезпечувати контроль доступу на об'єкт і виконання відвідувачами вимог пропускного режиму. Може бути доданий до функцій охорони, контроль над виконанням, внутрішнього розпорядку. Як правило, в обов'язки, так само входить експлуатація систем відео спостереження та контролю доступу.

Співробітники приватних охоронних підприємств, наприклад таких як Агентство Комплексної Безпеки забезпечують, крім того, моніторинг недоторканності периметра об'єкта і патрулювання внутрішньої території. В їх обов'язки входить не тільки захист об'єкта, працюючих на ньому людей і матеріальних цінностей від злочинних посягань, а й підтримка правопорядку на території, що охороняється, а також своєчасне реагування на виникнення загроз техногенного або природного характеру.

Callback form

Мы работаем: Пн-Пт 9:00 - 18:00

Callback form

Your callback has been sent sucessfully

Вартість охоронних послуг

Неверный ввод
Вы не указали Ваш адрес email, мы не сможет отправить результат предложения
Неверный ввод
Неверный ввод