Фізична охорона
БІЛЬШЕ 500 ОБ'ЄКТІВ ОХОРОНЯЮТЬ НАШІ СПІВРОБІТНИКИ В РЕЖИМІ 24/7/365.

Особливості турнікетних систем доступу

Головне призначення напівзростових турнікетів - це контроль і управління доступом. Вони являють собою спеціальні виконавчі пристрої висотою приблизно по пояс дорослій людині.

Між собою напівростові турнікети розрізняються перш за все способом обертання загороджувального елемента. Так, обертання трехштангових конструкцій, обладнаних трьома штангами, здійснюється у вертикальній, а роторних зразків з загороджувальним елементом у вигляді набору лопатей - в горизонтальній площині.

Трехштанговие турнікети мають свою класифікацію, розділяючись на види за типом тумби. За цим параметром розрізняють два види таких конструкцій:

1) триподи;
2) масивні тумбові.

Роторні турнікети розрізняються між собою внутрішнім конструктивним виконанням (механічні, електромеханічні) і типом загороджувального елемента (пластикові, трубчасті, з загартованого скла).

У порівнянні з полноростового напівростові турнікети дешевші в плані вартості комплектуючих, технічного обслуговування і ціни на всю конструкцію. Принциповими відмінностями таких виробів є:

1) відсутність кабіни;
2) повна відсутність або наявність компактної тумби;
3) наявність трьох штанг, що закріплюються в одному місці крутного механізму.

Популярність напівзростових турнікетів забезпечується перш за все їх дешевизною і тим, що в багатьох сферах неможливо використовувати громіздкі повнозростові конструкції, наприклад, в громадському транспорті або на прохідних підприємств.

Багато напівростові турнікети мають вуличним виконанням, що дозволяє придбати не тільки стандартну конструкцію для внутрішнього застосування, а й оригінальне вуличне виріб для використання в будь-яку погоду. Кожна модель забезпечується широким вибором аксесуарів.

Але варто пам'ятати, що не кожен аксесуар підходить до всіх моделей. Наприклад, діамагнітниє штанги можуть бути присутніми тільки на тумбових турнікетах і Трипод, а дистанційне керування - на електромеханічних конструкціях.

За бажанням замовника на турнікет можна нанести гальванічне покриття або фарбу вподобаного кольору. Допускається також виготовлення нестандартного за розмірами загороджувального елемента або тумби.

Всі без виключення моделі напівзростових турнікетів сумісні зі зчитувачами і контролерами різних виробників. Але це можливо за умови, що та чи інша конструкція підтримує відповідний протокол даних.

Використовуючи напівростові турнікети, можна створити як звичайну однодверних систему контролю з автономним режимом роботи, так і складну багаторівневу систему управління та контролю доступу з можливістю доповнення її пожежно-охоронною сигналізацією і відеосистемою.

Широкий функціонал, низька вартість, оригінальний дизайн і висока напрацювання на відмову - це головні переваги напівзростових турнікетів.

Callback form

Мы работаем: Пн-Пт 9:00 - 18:00

Callback form

Your callback has been sent sucessfully

Вартість охоронних послуг

Неверный ввод
Вы не указали Ваш адрес email, мы не сможет отправить результат предложения
Неверный ввод
Неверный ввод